Σχολείου 6, ΤΚ 56533, Θεσσαλονίκη

+(30) 231 400 8960

Opening Hours

Mon-Sat: 9:00 A.M - 5:00 PM Sun: Closed

Book Appointment

Your perfect smile is a click away!

Ιατροτεχνολογικά

Before ImageAfter Image

Ξέρουμε να σας φροντίζουμε

Προσφέροντας σας προϊόντα και βοηθήματα πιστοποιημένης ποιότητας και αξιοπιστίας συμβάλλουμε στη βελτίωση της καθημερινότητας σας και των δικών σας ανθρώπων. Είναι σημαντικό για μας να καλύπτουμε τις ανάγκες κάθε ασθενούς και να βρίσκουμε λύσεις σε κάθε απαίτηση για άνεση και προστασία.

Αφήστε τους επιστημονικούς μας συνεργάτες να σας εκπαιδεύσουν στην ιδανική χρήση των προϊόντων μας ώστε να πετύχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα που μπορούν αυτά να σας προσφέρουν.

Τα Προϊόντα μας

Βρείτε τις ιδανικές λύσεις για σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα και κάντε τη ζωή σας εύκολη κι άνετη κάθε στιγμή. Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τους έμπειρους συνεργάτες μας.

Feature Image
Υψηλή ακρίβεια μέτρησης, αξιόπιστη ασφάλεια κι απόδοση με συσκευές σύγχρονες & καινοτόμες. Κάντε τη διάγνωση γλυκόζης γρήγορη και πανεύκολη κάθε στιγμή! Επιλέξτε την ιδανική συσκευή για τις ιδιαίτερες προσωπικές σας ανάγκες.
Feature Image
Έτοιμοι αποστειρωμένοι κι εργονομικοί, αυτοί οι καθετήρες είναι ιδανικοί για χρήση σε εξωτερικές δραστηριότητες ή στο σπίτι. Μειώνουν το άγχος της διαδικασίας με πρακικές μεθόδους ανοίγματος και κλεισίματος.
Feature Image
Η σωστή διαχείριση του σακχάρου απαιτεί αναλώσιμα εγγυημένης ασφάλειας & αξιοπιστίας, εύκολα στη χρήση και ιδανικά για τον αυτοέλεγχο του κάθε ασθενή.
Feature Image
Η σιλικόνη αποτελεί το ιδανικό υλικό καθετήρα κατάλληλου για μακροχρόνια εφαρμογή και μειώνει κατά πολύ τις πιθανότητες για ερεθισμούς ή αλλεργικές αντιδράσεις.
Feature Image
Η χρήση αυτολιπαινόμενων καθετήρων προσφέρει άνεση και μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση παρέχοντας εργονομία και ταχύτητα απέναντι στις αυξημένες απαιτήσεις της καθημερινότητας.
Feature Image
Όποια κι αν είναι η ανάγκη σας σε ουροσυλλέκτη, κλίνης ή περιπάτου, εδώ θα βρείτε ασφαλείς κι αξιόπιστες λύσεις που θα προσφέρουν εργονομία και άνεση στην καθημερινότητα σας.

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος

Η εταιρεία UROCARE δραστηριοποιείται στο χώρο της Υγείας από τον Ιανουάριο του 2011 και αποτελεί αποκλειστικό αντιπρόσωπο στην Ελλάδα των εταιρειών HunterUrology – Van Heek Medical & VPD.

Προϊόντα ποιότητας & αξιοπιστίας

Επιλέγουμε για σας ιατροτεχνολογικά προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, κατασκευασμένα από Ευρωπαϊκούς οίκους γνωστούς για την ποιότητα κι αξιοπιστία λειτουργίας τους.

Εμπιστευθείτε μας.

Δίπλα σε κάθε σας ανάγκη

Βρισκόμαστε στο πλάι σας σε όλη την Ελλάδα προσφέροντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας με σεβασμό και συνέπεια.

Φροντίζουμε για την απόλυτη εκπαίδευση κι ενημέρωση σας σχετικά με την κάθε σας αγορά.