Σχολείου 6, ΤΚ 56533, Θεσσαλονίκη

+(30) 231 400 8960

Opening Hours

Mon-Sat: 9:00 A.M - 5:00 PM Sun: Closed

Book Appointment

Your perfect smile is a click away!

Η Εταιρεία

Η εταιρεία μας UroCare® δραστηριοποιείται στο χώρο της Υγείας από τον Ιανουάριο του 2011 και αποτελεί ελληνικό αντιπρόσωπο ιατροτεχνολογικών συσκευών και υγειονομικών αναλώσιμων. Σκοπός μας είναι η διάθεση ιατροτεχνολογικών προϊόντων που επιτυγχάνουν τους στόχους της παρεχόμενης θεραπείας και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής του κάθε ασθενή.

Οι τομείς και τα πεδία ενασχόλησης μας:

  • Φορητά in vitro διαγνωστικά του ποσοστού της γλυκόζης στο αίμα.
  • Αναλώσιμα διαχείρισης του Σακχαρώδη Διαβήτη και ινσουλινοθεραπείας.
  • Εφαρμογές διαχείρισης και καταγραφής των αποτελεσμάτων μετρήσεων.
  • Αναλώσιμα διαχείρισης της δυσλειτουργίας του κατώτερου ουροποιητικού.
  • Φορητές συσκευές «εκπαίδευσης» της ουροδόχου κύστεως.
  • Ορθοπεδικά είδη αποκατάστασης και νοσηλείας.
  • Ανταλλακτικά και αναλώσιμα αμαξίδιων.

Η δυναμική μας πορεία στο χώρο της Υγείας βασίζεται:

Στο άριστα εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας.

Οι επιστημονικοί συνεργάτες και οι ιατρικοί επισκέπτες της εταιρείας μας, εγγυώνται την σωστή εκπαίδευση χρήσης των προϊόντων μας από τους ασθενείς, προκειμένου να επιτύχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα και την βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Στον σύγχρονο τρόπο λειτουργίας και διανομής.

Εξυπηρετούμε σε όλη την Ελλάδα φαρμακεία, φαρμακαποθήκες, νοσοκομεία και ασθενείς χωρίς χρέωση μεταφορικών και λειτουργούμε σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Ε.Ο.Φ. και του ISO 9001:2008 Υ.Υ.Π. 1348/04.

Στα πρωτοποριακά και υψηλής ποιότητας προϊόντα αντιπροσώπευσης.

Επιλεγμένα ιατροτεχνολογικά και ορθοπεδικά προϊόντα από Ευρωπαϊκούς οίκους με κριτήριο τις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις του τομέα εξειδίκευσης, με παρεχόμενη εγγύηση καλής λειτουργίας.

Στην συνεχή ενημέρωση των επαγγελματιών υγείας.

Η εταιρεία μας προσηλωμένη στο στόχο ποιότητα-αξιοπιστία-καινοτομία παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στους ιατρικούς τομείς απασχόλησής της, μέσω της κατάλληλης εκπαίδευσης και της παρεχόμενης υποστήριξης των προϊόντων της προς τις μονάδες υγείας, προκειμένου να επιτευχθούν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα θεραπείας, μέσω των προϊόντων της.

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος

Η εταιρεία UROCARE είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα για τις εταιρείες HunterUrology – Van Heek Medical & 2in1.