Σχολείου 6, ΤΚ 56533, Θεσσαλονίκη

+(30) 231 400 8960

Opening Hours

Mon-Sat: 9:00 A.M - 5:00 PM Sun: Closed

Book Appointment

Your perfect smile is a click away!

Ουροκαθετήρες Έτοιμοι προς Χρήση

ΚΑΘΕΤΗΡΑΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ

Είναι φυσικό να θέλετε να διαχειριστείτε μόνοι σας τα προβλήματα της ουροδόχου κύστης σας. Θέλουμε να σας βοηθήσουμε να διατηρήσετε τον έλεγχο!

Ο έτοιμος προς χρήση καθετήρας μας Hekura προσφέρει λύση για τα προβλήματα της ουροδόχου κύστης και είναι διαθέσιμος τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες. Θέλετε να μάθετε για τον νεότερο καθετήρα μας; Τότε διαβάστε!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΣΑΣ

ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ

gia-andres-kathetires-etoimoi-pros-xrhsh-1

Η ειδική μύτη σε σχήμα θόλου και ο οδηγός εισαγωγής χωρίς άγγιγμα του καθετήρα, καθιστούν εύκολη και ασφαλή την εισαγωγή του καθετήρα. Αυτό είναι υπέροχο, έτσι δεν είναι;

gia-andres-kathetires-etoimoi-pros-xrhsh-2

Η λεία και υδρόφιλη επίστρωση κάνει τον καθετήρα πιο άνετο και ευκολόχρηστο. Η επίστρωση ελαχιστοποιεί την τριβή κατά την εισαγωγή και την εξαγωγή.

gia-andres-kathetires-etoimoi-pros-xrhsh-3

Ως γνωστόν οι αιχμηρές άκρες προκαλούν ενοχλήσεις. Αυτός είναι ο λόγος που αυτός ο καθετήρας είναι κατασκευασμένος με στρογγυλεμένες οπές, ώστε να μην δημιουργεί ενόχληση κατά την χρήση. Αυτό είναι σημαντικό!

ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

gia gynaikes-kathetires-etoimoi-pros-xrhsh-1

Ο ειδικά σχεδιασμένος ενισχυμένος σύνδεσμος, διευκολύνει το κράτημα του καθετήρα και παρέχει έλεγχο κατά την εισαγωγή.

gia gynaikes-kathetires-etoimoi-pros-xrhsh-2

Εάν τα χέρια σας δεν λειτουργούν πολύ καλά και σας είναι δύσκολο να ανοίξετε ορισμένες συσκευασίες, μην ανησυχείτε! Η μεγάλη οπή στο επάνω μέρος της θήκης κάνει τη συσκευασία να ανοίγει εύκολα, για όλους.

gia gynaikes-kathetires-etoimoi-pros-xrhsh-3

Θέλετε να μάθετε γρήγορα πόσους καθετήρες χρειάζεστε κάθε μήνα; Η συσκευασία easy-to-stack περιέχει 30 καθετήρες, άρα είναι εύκολο για εσάς να καθορίσετε πόσα χρειάζεστε κάθε μήνα.

kathetires-etoimoi-pros-xrhsh-urocare

Τίποτα δεν είναι λιγότερο βολικό από το να μην έχεις αρκετή ανεξαρτησία για την διαδικασία του καθετηριασμού.

Γι’ αυτό η εξωτερική συσκευασία έχει μια κολλητική πλευρά που μπορείτε απλά να την κολλήσετε στα έπιπλα του μπάνιου σας ή του χώρου που θα καθετηριαστείτε. Έτσι, μπορείτε εύκολα και υγιεινά να εισάγετε μόνοι σας τον καθετήρα.

Διακριτική συσκευασία χωρίς διακοσμητικά στοιχεία

Η ποιότητα του υδρόφιλου καθετήρα είναι πρωταρχική για εμάς. Η συσκευασία είναι συμπαγής, χωρίς περιττά διακοσμητικά στοιχεία.

Η καλύτερη υγειονομική περίθαλψη δεν είναι αυτό που βλέπετε, είναι αυτό που αισθάνεστε.

ourokathetires-etoimoi-pros-xrhsh-urocare

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2314008960

για δωρεάν αποστολή δειγμάτων ή για την εκπαίδευσή σας στην χρήση των προϊόντων μας από το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό μας!