Σχολείου 6, ΤΚ 56533, Θεσσαλονίκη

+(30) 231 400 8960

Opening Hours

Mon-Sat: 9:00 A.M - 5:00 PM Sun: Closed

Book Appointment

Your perfect smile is a click away!

Διαγνωστική συσκευή 2in1 Smart+

2in1smart-ok

Διαγνωστική συσκευή γλυκόζης 2in1smart®

Η φορητή in vitro διαγνωστική συσκευή 2in1smart® συνεργάζεται με iphone ή ipad και καταγράφει το ποσοστό της γλυκόζης στο αίμα από τριχοειδές αγγείο. Η εφαρμογή διαχείρισης 2in1smart+ app® είναι εύκολη στη χρήση της και ιδανική για τον καθημερινό σας αυτοέλεγχο και σας προσφέρει τις δυνατότητες της σύγχρονης τεχνολογίας, με ακρίβεια και αξιοπιστία.

Μετρήσιμο ένζυμο GOD
Εύρος αιματοκρίτη 20-60%
Εύρος Μετρήσεων 10-600 mg/dL
Διάρκεια Εξέτασης 5″
Ποσότητα Δείγματος 0.5μL

2in1-Smart-Set-Autokolleto-No2_1
2in1-smart-4_1

Σύνδεση με Smartphone

Η συσκευής 2in1smart® είναι εύκολη και διαχειρίσιμη από smartphone και tablet συσκευές. Απλά συνδέεται και ενεργοποιείται.

Είναι διακριτική, με πολύ μικρό μέγεθος και στιλάτο σχεδιασμό. Ο λευκός φωτισμός ενεργοποίησής της είναι λειτουργικός για σκοτεινούς χώρους.

Χρησιμοποιεί τη μπαταρία του κινητού σας και έτσι δεν χρειάζεται τη δική του μπαταρία.

Απαιτεί πολύ μικρό δείγμα αίματος (0.5μL) και το αποτέλεσμα της εξέτασης εμφανίζεται σε 5 δευτερόλεπτα.

Η εφαρμογή 2in1smart+ app® αποθηκεύει όλα τα αποτελέσματα των μετρήσεών σας και έχετε άμεση πρόσβαση στο ημερολόγιο καταγραφής της, όπου μπορείτε να προσθέσετε και άλλα στοιχεία τα οποία κρίνετε απαραίτητα για την σωστή ρύθμιση του Σακχάρου σας. Με απλά και επεξηγηματικά γραφήματα έχετε την πλήρη εικόνα εξέλιξης του αυτοελέγχου σας αλλά και ο θεράπων ιατρός σας όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζεται για να επιτευχθούν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Μπορείτε να αποστείλετε τις μετρήσεις σας μέσω email σε μορφή κειμένου ή excel, καθώς και στην πλατφόρμα καταγραφής και διαχείρισής του Σακχαρώδη Διαβήτη μονάδων υγείας www.imetrisimou.gr. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την εφαρμογή μπορείτε να δείτε στη σελίδα Εφαρμογές Καταγραφής και Διαχείρισης.

Η διαγνωστική συσκευή 2in1smart® τηρεί τις υψηλές απαιτήσεις του νέου ISO 15197:2015 και πιστοποιεί με μεγαλύτερη ακρίβεια τις μετρήσεις σακχάρου.

Τα επιτρεπόμενα όρια απόκλισης των μετρητών αυτοελέγχου για αποτελέσματα που είναι ≥ 100 mg/dL συγκριτικά με τις τιμές του εργαστηρίου, μειώνονται από το 20% που ήταν στο παρελθόν σε 15%.

Κατάλληλη για εξέταση αίματος τριχοειδούς αγγείου. Δείγμα αίματος μπορεί να συλλεχθεί και σε σωλήνα που περιέχει ηπαρίνη, μόνο εάν το δείγμα πρόκειται να χρησιμοποιηθεί σε 10 λεπτά.

Διαγνωστική συσκευή γλυκόζης 2in1smart

Πως λειτουργεί; Είναι απλό!

Μεταβείτε στο appstore και εγκαταστήστε στην συσκευή σας την εφαρμογή 2in1smart+

Συνδέστε τον μετρητή 2in1smart® στο κινητό σας ή στο tablet

odegies-smart-1

Τοποθετήστε μία ταινία μέτρησης 2in1®

odegies-smart-2

Αγγίξτε το δείγμα στην ταινία

odegies-smart-3

Το αποτέλεσμα της μέτρησης αναγράφεται στην οθόνη σας

odegies-smart-4