Σχολείου 6, ΤΚ 56533, Θεσσαλονίκη

+(30) 231 400 8960

Opening Hours

Mon-Sat: 9:00 A.M - 5:00 PM Sun: Closed

Book Appointment

Your perfect smile is a click away!

FreeWheel Βοήθημα Αμαξιδίου

Είτε έχετε άκαμπτο πλαίσιο αναπηρικού αμαξιδίου είτε πτυσσόμενο, το FreeWheel είναι το εισιτήριό σας για την Ελευθερία, την Ανεξαρτησία και την αυξημένη κινητικότητα.

Με το FreeWheel, οι τροχοί του αμαξιδίου σας, ανυψώνονται από το έδαφος, μετατρέποντάς το σε όχημα 3 τροχών, έτσι ώστε απλά να κυλήσετε πάνω σε οποιοδήποτε εμπόδιο, όπως εγκοπές στο δρόμο, λάσπη, γρασίδι, χαλίκι, χιόνι και άμμο.

Μην σπαταλάτε επιπλέον ενέργεια στην κίνησή σας! Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για πιθανή βλάβη των εμπρός τροχών του αμαξιδίου σας!

Το FreeWheel σας επιτρέπει να περνάτε εύκολα και με ασφάλεια από οποιοδήποτε τραχύ έδαφος.

Είτε πρόκειται για την καθημερινότητά σας στην αστική ζούγκλα, είτε για την διεκπεραίωση αθλητικών δραστηριοτήτων του παιδιού σας σε ανοιχτούς χώρους, είτε για την συμμετοχή σας σε αγώνα τριάθλου η απάντηση είναι μία: FreeWheel!

photoShow1
photoShow2
photoShow4
photoShow5

Χαρακτηριστικά

Ευκολότερη ώθηση – Το μεγαλύτερο μεταξόνιο του FreeWheel καθιστά ευκολότερη την ώθηση καθώς δεν χρειάζεται πλέον να αναρριχάστε συνεχώς και να καταβάλετε επιπλέον προσπάθεια. Οι ώμοι, οι αγκώνες και οι καρποί έχουν λιγότερη πίεση όταν χρησιμοποιείτε το FreeWheel.

Ασφαλέστερο – Με τους εμπρός τροχούς ανυψωμένους, υπάρχει μηδαμινός κίνδυνος πτώσης του χειριστή όταν οι τροχοί παγιδεύονται σε προσκρούσεις στο πεζοδρόμιο, σε πέτρες ή χαλίκια στο δρόμο ή διασχίζοντας ένα βαλτώδες πεδίο, κάτι που είναι πολύ σημαντικό καθώς στην πλειονότητα των περιπτώσεων, το άτομο που βρίσκεται στο αμαξίδιο πρέπει πάντα να κοιτάζει συνεχώς στο έδαφος μπροστά του, για να βεβαιωθεί ότι δεν χτυπήσουν οι τροχοί σε οτιδήποτε θα δημιουργήσει κίνδυνο για πτώση.

Μείνετε δραστήριοι / Μείνετε υγιείς – Με την επέκταση του Freewheel και τις δυνατότητες που σας προσφέρει, θα παραμείνετε δραστήριοι και υγιείς.

Θα λειτουργήσει σωστά με το αναπηρικό σας αμαξίδιο;

Το FreeWheel έχει σχεδιαστεί για χειροκίνητα αμαξίδια.

Για πτυσσόμενο αναπηρικό αμαξίδιο, κάντε κλικ εδώ για πληροφορίες σχετικά με το εξάρτημα σύνδεσης.

Εάν το επάνω μέρος από το υποπόδιο του αμαξιδίου σας έχει απόσταση 4-7 / 8 » (ή λιγότερο) από το έδαφος, τότε θα λειτουργήσει το standard FreeWheel.

Εάν το υποπόδιό σας έχει απόσταση μεγαλύτερη από 4-7 / 8 » από το έδαφος, κάντε κλικ εδώ για τις οδηγίες ρύθμισης και σύνδεσης.

Στην εικόνα υπάρχουν δείγματα τύπων υποπόδιων όπου μπορεί να συνδεθεί το FreeWheel.

Σε κάθε περίπτωση η εταιρεία μας μπορεί να σας κατατοπίσει ή να συνδέσει το FreeWheel στο αμαξίδιό σας. Επικοινωνήστε μαζί μας!

footrest types

Τέλεια χρηστικότητα και εργονομία!

Μπορείτε να το αποσυνδέσετε και να το μεταφέρετε πολύ εύκολα, απλά τοποθετώντας το, στο πίσω μέρος του αμαξιδίου σας, χρησιμοποιώντας το ειδικό εξάρτημα που υπάρχει στην συσκευασία του.

Σύνδεση και Ρύθμισης

images